Omschrijving

Prachtig 2-kamer appartement van circa 62 m² op eigen grond op een toplocatie !!!

Ligging:

Het appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in Amsterdam Oost. Oost heeft zijn charme door de mix van verschillende culturen en de nieuwe invloed van jonge creatieveling. De gezellige Javastraat ligt op loopafstand en hier vindt je zowel kleine speciaalzaken, pop-up stores als hotspots zoals the Walter Woodbury bar, Gallizia en bekenede horeca zaken zoals de Biertuin. Winkelcentrum Oostpoort, het Javaplein, Oosterpark, de Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek.
Station Muiderpoort ligt op enkele minuten loopafstand en de uitvalswegen  A10, A1 en  A2 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een toplocatie met alles binnen handbereik.

Indeling:
Vanuit de centrale hal zijn alle vertrekken te bereiken. De woonkamer is ruim en licht en biedt toegang tot het balkon  op het zuiden. Via de hal heeft u toegang tot de keuken, slaapkamer en de badkamer met wastafel, douche en toilet. Op onze site kunt u deze woning virtueel bezichtigen! 

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een  gezonde Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar ± € 50,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op EIGEN GROND

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte bedraagt ±62 m2
- Eigen grond 
-Ruime berging op de 4 de verdieping 
-Servicekosten ± € 50,- per maand
-Balkon op het zuiden 
-Niet zelfbewoningsclausule 
-Projectnotaris: Hussain Van der Putt Notariaat
-Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken