Beschrijving

Leuk turn-key 4-kamer appartement gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden en centraal gelegen complex!

Indeling:
Deze vier kamer appartement is keurig afgewerkt. De wanden zijn strak gestuukt en de vloeren zijn voorzien van laminaat. Vanuit de centrale hal zijn alle vertrekken te bereiken. De drie slaapkamers liggen aan de achter- en voorzijde van het appartement. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het balkon. De keuken is strak afgewerkt met diverse luxe Siemens Studioline inbouwapparatuur en toegang tot het balkon aan de voorzijde. De badkamer is mooi afgewerkt en voorzien van een bubbelbad met een brede wastafelmeubel. Het toilet is separaat. Tot slot zijn alle installaties vernieuwd. Hier kun je direct wonen!

Ligging:
Dit appartement is gelegen in een groenrijke en kindvriendelijke buurt en heeft een gunstige ligging t.o.v. diverse winkels (Burg. De Vlugtlaan en Plein ’40-’45), met zijn dagelijkse markt en diversiteit. Station Sloterdijk is in de nabijheid en voor het complex vindt u diverse bus- en tramverbindingen richting onder andere het centrum (lijn 21, 80, 69 en 269) en Schiphol (lijn 7 en 14). Het centrum van bevindt zich tevens op 10 minuten fietsen en de Ring A10 is binnen enkele minuten aan te rijden.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse vergoeding voor deze grond) staat vast tot 15-04-2032. Deze erfpacht is voortdurend en de jaarlijkse kosten hiervan bedragen 98,52 euro.

Algemeen:
- Woonoppervlakte 69m2
- Dubbelglas
- Balkon voor en achterzijde
- Volledig gerenoveerd in 2018
- Whirlpool in badkamer
- CV-ketel 2018
- Berging aanwezig 
- Servicekosten 129,18 per maand 
- Erfpacht tot 16 april 2032, jaarlijks canon 98,52 euro 
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken