Beschrijving

Zeer licht en riant 3-kamer hoekappartement op de derde etage van 65 m2 gelegen in de Waterlandpleinbuurt in Noord.

Ligging:  
Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van alles. De halte van de Noord-Zuidlijn is nabij. Het winkelcentrum ‘Boven ’t Y’  en Waterlandplein en de nieuwe Euroscoop cinema is op loopafstand. Met de auto is de A10 is binnen 3 minuten te bereiken. Voor de deur is er gratis parkeergelegenheid! Op fietsafstand bevind zicht het recreatieschap Twiske en Waterland. Lekker centraal dus ten opzichte van alles!  
 
Indeling:  
Gemeenschappelijke entree met trappenhuis op de begane grond. Op de derde verdieping is de eigen entree. De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en grenst aan het Frans balkon dat op het oosten ligt. De twee slaapkamers bevinden zich aan de voor en achterzijde. De separate keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot het zonnige balkon op het westen met een vrij uitzicht over het groene plantsoen. De vernieuwde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine is bereikbaar via de keuken. Het separate toilet bevindt zicht in de hal. 
 
 
Bijzonderheden:  
- € 1.450,- huurprijs 
- Per direct beschikbaar voor min. 12 maanden. 
- Huurprijs is excl. G-W-E-T.V-Internet en Gemeente Belastingen. 
- Gratis parkeren
- Vrij uitzicht voor en achterzijde
- 2 slaapkamers
- Dubbel glas 
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken