Satıldı: Wenslauerstraat 87II, 1053 AZ Amsterdam

Satıldı
375.000 €
Konut türü Daire, üst kat daire
Yaşanabilir alanı 53 m²
Kabul Danışarak
Durum Satıldı

Not

Genel

Prachtig 3-kamer appartement op een toplocatie !!!

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige straat nabij de Schinkel in een erg populair deel van Oud West. De Wenslauerstraat heeft een eigen karakter met een leuke mix van oorspronkelijke bebouwing uit 1900-1920 en strakke nieuwbouw.De levendige buurt biedt een diversiteit aan winkels, cafés en gezellige restaurants, zoals Spaghetteria,... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 63269/4897854
Fiyat 375.000 €
Hizmet masrafları 76 €
Durum Satıldı
Kabul Danışarak
Sunulduğu Tarih 30 Ocak 2020 Perşembe
Son güncelleme 20 Nisan 2020 Pazartesi
İnşaat
Konut türü Daire, üst kat daire
Zemin 2nd floor
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 1937
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 53 m²
İçerik 216 m³
Yüzey alanı dış, bağlantılı depolama odaları 6 m²
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 3 (2 olan yatak odası)
Açık hava
Konum Engellenmeyen manzara
Sakin bir sokakta
Waterside
Tesisler
Su ısıtma Merkezi ısıtma sistemi
Balkonlu Evet
Kablo TV Evet
Havalandırmalı Evet

Tanım

Prachtig 3-kamer appartement op een toplocatie !!!

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige straat nabij de Schinkel in een erg populair deel van Oud West. De Wenslauerstraat heeft een eigen karakter met een leuke mix van oorspronkelijke bebouwing uit 1900-1920 en strakke nieuwbouw.De levendige buurt biedt een diversiteit aan winkels, cafés en gezellige restaurants, zoals Spaghetteria, Café Panache, The Breakfastclub en diverse leuke tentjes aan de De Clerqstraat en De Hallen. De Jordaan, de Ten Katemark en het Vondelpark liggen op enkele minuten loopafstand. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Met een kinderboerderij Stadsboerderij Zimmerhoeve en speeltuin om de hoek zullen ze zich niet snel vervelen. Het openbaar vervoer is in de directe nabijheid gelegen en biedt directe verbindingen naar het Centraal Station en Amstel Station. De ring A-10 is via verschillende uitvalswegen goed te bereiken.

Indeling:
Vanuit de centrale hal zijn alle vertrekken te bereiken. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt een panoramisch uitzicht over de Tweede Kostverlorenkade en de Kostverloren Vaart. Vanuit de woonkamer kom je in de halfopen keuken die voorzien is van diverse inbouwapparaten. De twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van het appartement en bieden toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche wastafel en een toilet.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een kleine Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar € 76,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en glasverzekering.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is € 532,43 jaarlijks.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte bedraagt 53 m2
-Lichte woonkamer
-2 Slaapkamers
-Panoramische uitzicht
-Servicekosten € 76,- per maand
-Balkon aanwezig
-Erfpachtcanon ad. € 532,43,-- p/j tot 15 juli 2062.
-Herziening van erfpachtcanon of afkoop erfpacht is aangevraagd. vanaf 16 juli 2062 jaarlijks canonbedrag €603,63
-Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kat planları