Satıldı: Sam van Houtenstraat 275D, 1067 JK Amsterdam

Satıldı
260.000 €
Konut türü Daire, üst kat daire
Yaşanabilir alanı 66 m²
Kabul Danışarak
Durum Satıldı

Not

Genel

Mooi en praktisch ingedeeld 4-kamer appartement op een top locatie !!!

Ligging:
Het appartement ligt in een zeer rustig gedeelte van de wijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels aan het Lambertus Zijlplein. De supermarkt bevindt zich aan de overkant van het appartementencomplex. In de directe omgeving treft u diverse tram- en busverbindingen. De uitval... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 63269/4893981
Fiyat 260.000 €
Hizmet masrafları 101 €
Durum Satıldı
Kabul Danışarak
Sunulduğu Tarih 16 Aralık 2019 Pazartesi
Son güncelleme 6 Şubat 2020 Perşembe
İnşaat
Konut türü Daire, üst kat daire
Zemin 3. kat
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 1956
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 66 m²
İçerik 216 m³
Yüzey alanı dış, bağlantılı depolama odaları 6 m²
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 4 (3 olan yatak odası)
Açık hava
Konum Konut alanında
Park yakınındaki
Enerji tüketimi
Isı izolasyon sınıfı B
Tesisler
Su ısıtma Merkezi tedarik
Banyo tesisleri Duş
Lavabo
Balkonlu Evet
Depo odası var Evet

Tanım

Mooi en praktisch ingedeeld 4-kamer appartement op een top locatie !!!

Ligging:
Het appartement ligt in een zeer rustig gedeelte van de wijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels aan het Lambertus Zijlplein. De supermarkt bevindt zich aan de overkant van het appartementencomplex. In de directe omgeving treft u diverse tram- en busverbindingen. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook Schiphol is zowel met de bus als met de auto zeer makkelijk en snel te bereiken.

Indeling:
Vanuit de centrale hal zijn (bijna) alle vertrekken te bereiken. De drie slaapkamers liggen aan de voor- en achterzijde van het appartement. De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten en biedt toegang tot het balkon . De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet is separaat. Op de begane grond treft u de berging aan.

Bouw:
Het complex is gerenoveerd in 2009. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en beschikt over een mechanisch ventilatie systeem.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar € 101,34,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot 15-09-2059

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte bedraagt 66 m2
-Gerenoveerd in 2009
-Ruime berging
-Servicekosten € 101,34 per maand
-Erfpachtcanon is afgekocht tot 15-09-2059
-Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kat planları