Tanım

Een nette appartement met drie slaapkamers en zonnig balkon op het zuidwesten!  


Ligging:
Het appartement is gelegen in de wijk Slotervaart. Deze wijk kenmerkt zich door zijn uitstekende woonmilieu met de Sloterplas en Sloterpark op loopafstand en z’n centrale ligging t.o.v. het binnenstad van Amsterdam, Schiphol, uitvalswegen A4, A9 en A10, diverse winkels op loopafstand en openbaar vervoersmogelijkheden (diverse tram-, metro- en busverbindingen). 


Indeling:
Vanuit de centrale hal zijn alle vertrekken te bereiken. De drie slaapkamers liggen aan de achter- en voorzijde van het appartement. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het zonnig balkon. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De badkamer is voorzien van een douche met een wastafelmeubel. Het toilet is separaat. Tot slot zijn is er op de zolder verdieping als op de begane grond een berging aanwezig. Hier kun je direct wonen!

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een  gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar €150,43 per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot en met 31 maart 2056. 


Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte bedraagt 70 m2
- Dubbelglas
- CV-ketel 2020
- Vloerverwarming
- Berging op de zolder verdieping en begane grond
- Drie slaapkamers 
- Servicekosten € 150,43 per maand
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2056
- Balkon op het zuidwesten
- Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Özellikler