Belirli koşullara tabi olarak satılır: Pieter van der Werfstraat 113, 1067 EM Amsterdam

Belirli koşullara tabi olarak satılır
299.000 €
Konut türü Daire, üst kat daire
Yaşanabilir alanı 93 m²
Kabul Danışarak
Durum Belirli koşullara tabi olarak satılır

Not

Genel

Ruime 3-kamer appartement op een toplocatie!

Ligging:
Het Ripperdahof in Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociale en levendige buurt. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden zorgen ervoor dat het een populaire woonbestemming is voor ouders met kinderen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, basis- en middelbare scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer e.d. zijn in de... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 63269/4901245
Fiyat 299.000 €
Durum Belirli koşullara tabi olarak satılır
Kabul Danışarak
Sunulduğu Tarih 29 Ocak 2020 Çarşamba
Son güncelleme 19 Mart 2020 Perşembe
İnşaat
Konut türü Daire, üst kat daire
Zemin 1. kat
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 2006
Izolasyonlar Tam
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 93 m²
İçerik 336 m³
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 3 (2 olan yatak odası)
Tesisler
Su ısıtma Merkezi ısıtma sistemi
Banyo tesisleri Banyo
Lavabo
Kablo TV Evet
Asansörlü Evet
Depo odası var Evet
Havalandırmalı Evet

Tanım

Ruime 3-kamer appartement op een toplocatie!

Ligging:
Het Ripperdahof in Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociale en levendige buurt. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden zorgen ervoor dat het een populaire woonbestemming is voor ouders met kinderen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, basis- en middelbare scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij het op loopafstand gelegen winkelcentrum aan het Lambertus Zijlplein. Hier zijn vele winkels waaronder een Albert Heijn supermarkt, apotheek, Etos, fietsenwinkel, kapsalon, vishandel, bakker, Vomar supermarkt, Kruidvat, huisartsenpraktijk, enz. Op loopafstand is de tramhalte voor lijn 13, die u in ca. 15 minuten naar het hartje Centrum brengt. Ook de bushalten voor de lijnen 21, 61 en 752 liggen op loopafstand. Recreëren kunt u in het Eendrachtspark en aan de Sloterplas. Via de vlakbij gelegen uitvalswegen, A9, A5 en ringweg A10 zijn luchthaven en treinstation Schiphol, maar ook Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam eenvoudig en snel te bereiken.

Indeling:
Entree, hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken. De open keuken, welke achterin de woonkamer is gesitueerd, is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. Vanuit de royale en lichte woonkamer is de serre bereikbaar. In de gang treft u het toilet, de badkamer en de inpandige berging aan. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel.
Achterin het appartement zijn er twee ruime slaapkamers. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar ± € 130,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot en met
30-09-2054

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2006
- Totale woonoppervlakte: ca. 93 m2 conform NEN2580
- Lift aanwezig
- Riante woonkamer
- Serre
- 2 slaapkamers
- Gezamenlijke binnentuin
- Inpandige berging
- Actieve VVE. De servicekosten bedragen ± € 130,- per maand
- Gelegen op erfpachtgrond. De erfpacht is afgekocht tot en met 30-09-2054
- Gehele woning beschikt over vloerverwarming
- Oplevering: in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kat planları