Satılık: Niasstraat 2-1, 1095 VA Amsterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
315.000 € 6.562,50 €/m2
Konut türü Daire, üst kat daire, daire
Yaşanabilir alanı 48 m²
Kabul Hemen

Not

Genel

Lichte hoek appartement gelegen in de geliefde Indische buurt!

Ligging:
Het appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in Amsterdam Oost. Oost heeft zijn charme door de mix van verschillende culturen en de nieuwe invloed van jonge creatieveling. De gezellige Javastraat ligt op loopafstand en hier vindt je zowel kleine speciaalzaken, pop-up stores als hotspots zoals the Walter Woo... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 81470/6527876
Fiyat 315.000 €
Hizmet masrafları 114 €
Kabul Hemen
Sunulduğu Tarih 28 Ekim 2022 Cuma
İnşaat
Konut türü Daire, üst kat daire, daire
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 1925
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 48 m²
İçerik 161 m³
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 2 (1 olan yatak odası)
Enerji tüketimi
Isı izolasyon sınıfı G
Tesisler
Su ısıtma Anlık su ısıtıcı
Banyo tesisleri Duş
Lavabo
Tuvalet
Kablo TV Evet

Tanım

Lichte hoek appartement gelegen in de geliefde Indische buurt!

Ligging:
Het appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in Amsterdam Oost. Oost heeft zijn charme door de mix van verschillende culturen en de nieuwe invloed van jonge creatieveling. De gezellige Javastraat ligt op loopafstand en hier vindt je zowel kleine speciaalzaken, pop-up stores als hotspots zoals the Walter Woodbury bar, Gallizia, Coffeecompany en bekende horeca zaken zoals de Biertuin. Winkelcentrum Oostpoort, het Javaplein, Oosterpark, de Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. Het appartement is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Op het Javaplein bevinden zich bus- en tramhaltes en op fietsafstand van de woning vind je de NS-station Muiderpoort. Met de auto ben je binnen paar minuten op de uitvalswegen
A10, A1 en A2. Kortom een toplocatie met alles binnen handbereik.

Indeling:
De woning is gelegen op de eerste verdieping en kent de volgende indeling;

Entree, binnenkomst in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken.
De ruime hoek woonkamer is ruim en licht en kijkt uit op de Niasstraat en Molukkenstraat. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis en koel/vriescombinatie met opbergkasten. In de keuken bevind zich de aansluiting voor wasmachine. Het gehele appartement is voorzien van houten vloer.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De administratie wordt professioneel gevoerd door Falcon VVE Management en de maandelijkse servicekosten bedragen € 114,23 per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Eigendomsinformatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) betaal je als eigenaar een vergoeding. De jaarlijkse canon bedraagt circa € 260,22, deze staat vast tot 15-01-2050. De jaarlijkse erfpachtcanon zal vanaf 16 januari 2050 €287,80 bedragen. De jaarlijkse canon is eeuwigdurend vastgesteld onder de gunstige voorwaarden van 2019. Algemene Bepalingen 2016 van de Gemeente Amsterdam zijn dan van toepassing. De canon geldt als aftrekpost voor de inkomstenbelasting.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 48 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Actieve VVE, professioneel beheer Falcon Management
- Servicekosten €114,23 per maand
- Lage erfpachtcanon van €260,22 per jaar staat vast tot 16 januari 2050
- Bouwjaar 1925
- Verwarmingselement te vernieuwen naar CV-ketel met radiatoren schatting kosten € 7.000,-
- Nabij station Muiderpoort
- Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopakte
- Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kat planları