Satıldı: Loenermark 828, 1025 VN Amsterdam

Satıldı
285.000 €
Konut türü Daire, küçük ev, daire
Yaşanabilir alanı 70 m²
Kabul Danışarak
Durum Satıldı

Not

Genel

Ligging:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum “Boven het IJ”. Daar vind je ook een grote diversiteit aan winkels om te shoppen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. De IJplein pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand en m... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 63269/4730442
Fiyat 285.000 €
Hizmet masrafları 68 €
Durum Satıldı
Kabul Danışarak
Sunulduğu Tarih 6 Eylül 2019 Cuma
Son güncelleme 28 Ekim 2019 Pazartesi
İnşaat
Konut türü Daire, küçük ev, daire
Zemin 1. kat
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 1987
Rooftype Düz
Izolasyonlar Tam
Yalıtımlı camlar
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 70 m²
İçerik 249 m³
Yüzey alanı dış, bağlantılı depolama odaları 8 m²
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 3 (2 olan yatak odası)
Tesisler
Su ısıtma Merkezi ısıtma sistemi
Banyo tesisleri Duş
Lavabo
Balkonlu Evet
Kablo TV Evet
Depo odası var Evet
Sürgülü kapılı Evet
Havalandırmalı Evet

Tanım

Ligging:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum “Boven het IJ”. Daar vind je ook een grote diversiteit aan winkels om te shoppen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. De IJplein pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand en met de Noord-Zuidlijn voor de deur is de bereikbaarheid van het centrum van Amsterdam en Amsterdam-Zuid (Zuidas) uitstekend te noemen!

Voor ontspanning ga je naar één van de gezellige restaurantjes op het Purmerplein, de Nieuwendammerdijk of het NDSM-terrein. Tevens is de nieuw te bouwen bioscoop op loopafstand. Ook het recreatiegebied ’t Twiske is op fietsafstand. Dit recreatiegebied heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals, fiets- en wandelroutes of gewoon een heerlijk stukje varen. Ook de sporter kan genieten van de nabijheid van fitness, voetbal en tennis mogelijkheden.

Indeling:
Eerste verdieping

Entree, hal, trapkast, zeer net betegeld toilet en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal loopt u de woonkamer binnen. De woning is ruimtelijk ingedeeld en beschikt onder andere over een nette afgewerkte woonkamer met een half open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur. Door de grote raampartij heeft u een lichte en sfeervolle woonkamer die toegang geeft tot het balkon.

Tweede verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop terecht die toegang geeft tot meerdere vertrekken. De badkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een douche, wastafel en een wasmachine aansluiting.
Aan de achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers! Daarnaast is er nog een ruime berging en de stookruimte waar de Cv-installatie zich bevind.
Het appartement is voorzien van een separate berging op de begane grond.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar €68.96,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot en met 31 augustus 2037.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte bedraagt 70 m2
-Ruime berging
-Servicekosten € 68,96,- per maand
-Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 augustus 2037
-Balkon
-Oplevering in overleg.
-Noord-Zuidlijn is op loopafstand

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kat planları