Satıldı: Kramatweg 93, 1098 XA Amsterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Satıldı
685.000 € 5.756,30 €/m2
Konut türü Daire, üst kat daire, daire
Yaşanabilir alanı 119 m²
Kabul Danışarak
Durum Satıldı

Not

Genel

Prachtig 4-kamer appartement van circa 119 m² gelegen op de vierde verdieping van Gebouw Samos, met adembenemend uitzicht op het Flevopark.

Indeling:
Via de verzorgde centrale hal op de begane grond zijn de liften, parkeergarage en de eigen berging te bereiken. Entree in het appartement op de vierde verdieping in een zeer ruime gang. Vanuit de centrale hal zijn alle vertrekken te bereiken.... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 81470/6235853
Fiyat 685.000 €
Durum Satıldı
Kabul Danışarak
Sunulduğu Tarih 1 Nisan 2022 Cuma
Son güncelleme 15 Temmuz 2022 Cuma
İnşaat
Konut türü Daire, üst kat daire, daire
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 2012
Rooftype Düz
Izolasyonlar Çatı
Duvar
Tam
Yalıtımlı camlar
Zemin
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 119 m²
İçerik 385 m³
Yüzey alanı dış, bağlantılı depolama odaları 6 m²
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 4 (3 olan yatak odası)
Açık hava
Konum Engellenmeyen manzara
Konut alanında
Orman sınır
Park yakınındaki
Waterside
Enerji tüketimi
Isı izolasyon sınıfı A
Tesisler
Su ısıtma Merkezi ısıtma sistemi
Banyo tesisleri Banyo
Duş
Lavabo mobilyaları
Park Yeraltı garajı
Balkonlu Evet
Kablo TV Evet
Asansörlü Evet
Bir garaj var Evet
Depo odası var Evet
Havalandırmalı Evet

Tanım

Prachtig 4-kamer appartement van circa 119 m² gelegen op de vierde verdieping van Gebouw Samos, met adembenemend uitzicht op het Flevopark.

Indeling:
Via de verzorgde centrale hal op de begane grond zijn de liften, parkeergarage en de eigen berging te bereiken. Entree in het appartement op de vierde verdieping in een zeer ruime gang. Vanuit de centrale hal zijn alle vertrekken te bereiken. Via de hal is er toegang naar de eerste en tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet is separaat. De riante woonkamer is prachtig gelegen op de hoek van het appartement en biedt toegang tot een ruim balkon op het zuiden. Vanuit de riante woonkamer is er toegang naar de derde slaapkamer. De woonkeuken met een kookeiland is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. Aan de woonkeuken grenst een bijkeuken met wasmachineaansluiting en cv-ketel. Het appartement is grotendeels voorzien van een prachtige visgraat eiken parketvloer. Tot slot is er een berging en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage. Hier kun je direct wonen!

Gebouw:
Het gebouw telt 87 appartementen, verdeeld over twee opvallende torens. Architectenbureau 24H-architecture heeft van het project een waar kunstwerk gemaakt, waarin traditionele materialen en hedendaagse technologie worden gecombineerd. Zo is ervoor gekozen de gevel van het gebouw volledig te bedekken met leisteen. De kleuren van de leien worden naar boven toe steeds lichter, waardoor de torens in de lucht lijken op te gaan. De keuze voor houten kozijnen en gevelaccenten versterkt dit eerlijke, eigen karakter. Het is een bouwstijl die doet verwonderen, de zintuigen prikkelt en de schoonheid van de omgeving weet te vangen. Gelegen op de grens van de Watergraafsmeer en de Indische buurt, aan de Oostelijke Ringdijk. Op fietsafstand van hartje Amsterdam en met alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, op loopafstand.

Omgeving:
Het Science Park ligt aan de rand van de Watergraafsmeer van Amsterdam, aan de overzijde van de Indische buurt. De Watergraafsmeer kent veel voorzieningen zoals Park Frankendael met de bekende horecagelegenheden De Kas en Merkelbach, maar ook het Flevopark, waar u op uitkijkt vanuit alle kamers. Ook zijn er diverse scholen, kinderopvanggelegenheden en speeltuintjes. Daarnaast is er een zeer goede sortering winkels, zowel op de Middenweg als op het Christiaan Huygensplein en diverse cafés en restaurants zoals Lavalade en 1900. Aan de grens met de Watergraafsmeer bevindt zich ook het winkelcentrum Oostpoort. Er zijn meerdere sportvelden (voetbal, atletiek en hockey), tennisverenigingen en de beroemde Jaap Edenbaan gevestigd in de buurt. Bovendien is het Flevoparkbad en het Sportfondsenbad Oost beiden drie minuten fietsen. Door al het groen, de weidse opzet, de vele voorzieningen en grote woningen, is de Watergraafsmeer een zeer geliefde, kindvriendelijke omgeving. Maar ook de reuring van De Pijp of het Centrum is bereikbaar binnen tien minuten fietsen. De meeste Watergraafsmeerders blijven echter in Oost en gaan in vijf minuten naar de Indische Buurt of de Oosterparkbuurt waar ook heel veel gezellige horeca zit, zoals bijvoorbeeld Bukowski of Louis Louis, het Badhuis of Studio K (filmhuis).

De naam van de straat:
Carolina MacGillavry kwam uit een intellectueel gezin met zes kinderen. Haar moeder Alida IJda Sophia Matthes was onderwijzeres en haar vader Donald Mac Gillavry hersenchirurg. Na het Barlaeus Gymnasium ging ze in 1921 scheikunde studeren aan de Universiteit van Amsterdam, waar haar interesse werd gewekt voor de toen net ontdekte kwantummechanica. In 1932 behaalde ze haar doctoraal. Daarna werd ze assistente van professor A. Smits. Onder invloed van J.M. Bijvoet ging ze zich daarna met kristallografie bezighouden, waarin ze in op 27 januari 1937 bij prof. A.H.W. Aten cum laude promoveerde.

Bereikbaarheid
De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en in vier autominuten is de Ring A-10 bereikbaar. Het Centraal Station ligt op tien minuten fietsafstand.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en er geldt hier slechts een korte wachttijd voor een parkeervergunning. Met het Amstelstation, Muiderpoortstation en Station Science Park op loop- of fietsafstand is dit wellicht de best bereikbare buurt van Amsterdam.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren De administratie wordt professioneel gevoerd door Munnik VVE Beheer en de maandelijkse servicekosten bedragen € 213,40 per maand.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is afgekocht tot 1 oktober 2058.

Algemeen:
- Woonoppervlakte 119m2 (conform NEN2580 rapport)
- Bouwjaar 2012
- Riante woonkamer
- Drie slaapkamers
- Erfpachtcanon afgekocht tot 1 oktober 2058;
- Zonnig balkon op het zuiden
- Berging aanwezig
- Parkeerplaats in de ondergelegen garage
- Vraagprijs is inclusief parkeerplaats
- Professioneel gezonde en actieve VvE
- Servicekosten € 213,40,- per maand
- VvE wordt professioneel beheerd door Munnik VVE beheer
- Energielabel A
- Inpandige bijkeuken
- Luxe afwerking
- Houten raamkozijnen met dubbel glas
- Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kat planları