Satıldı: J.S. Ruppertstraat 15+PP, 1069 KJ Amsterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Satıldı
450.000 € 3.543,31 €/m2
Konut türü Ev, müstakil ev, teraslı ev
Yaşanabilir alanı 127 m²
Kabul Danışarak
Durum Satıldı

Not

Genel

Ruim wonen in Amsterdam? Dat kan in deze ruime eengezinswoning van 127m2 gelegen in het populaire en opkomende Amsterdam Nieuw-West. Aanbrengen van een extra woonlaag is mogelijk ±45m2

Ligging:
"Hof van Osdorp" gelegen in een rustige woonwijk, op enkele minuten van Winkelcentrum Osdorpplein, Theater De Meervaart en de Sloterplas. De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 81470/5427751
Fiyat 450.000 €
Hizmet masrafları 63 €
Durum Satıldı
Kabul Danışarak
Sunulduğu Tarih 2 Aralık 2020 Çarşamba
Son güncelleme 7 Mayıs 2021 Cuma
İnşaat
Konut türü Ev, müstakil ev, teraslı ev
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 2008
Rooftype Düz
Izolasyonlar Tam
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 127 m²
İçerik 443 m³
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 5 (4 olan yatak odası)
Bahçe
Tip Güneşlenme terası
Ana bahçe Evet
Yön Güney batı
Durum İyi bakımlı
Enerji tüketimi
Isı izolasyon sınıfı A
Tesisler
Su ısıtma Merkezi ısıtma sistemi
Banyo tesisleri Banyo
Lavabo
Lavabo mobilyaları
Park Yeraltı garajı
Kablo TV Evet
Kullanılabilir bahçe Evet
Bir garaj var Evet
Depo odası var Evet
Sürgülü kapılı Evet
Havalandırmalı Evet

Tanım

Ruim wonen in Amsterdam? Dat kan in deze ruime eengezinswoning van 127m2 gelegen in het populaire en opkomende Amsterdam Nieuw-West. Aanbrengen van een extra woonlaag is mogelijk ±45m2

Ligging:
"Hof van Osdorp" gelegen in een rustige woonwijk, op enkele minuten van Winkelcentrum Osdorpplein, Theater De Meervaart en de Sloterplas. De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, uitvalswegen (A4, A9 en A10) en diverse winkelvoorzieningen in Osdorp. In de nabijheid liggen tevens meerdere scholen en sportvoorzieningen. Parkeren is mogelijk in de parkeerkelder, die zich onder de tuinen bevindt: uit het zicht en toch voor de deur.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je in de ruime en lichte eetkeuken waar de ruimte genoeg is om met een groep gezellig te tafelen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en vloerverwarming. Op deze etage is ook nog een bergruimte met toegang tot de garage die zich achter de woning bevindt.

Eerste verdieping:
Op deze etage bevindt zich de overloop met toegang tot separaat toilet. Aan de achterzijde is de lichte en zonnige woonkamer. Vanuit de woonkamer is er via een schuifpui toegang tot de diepe achtertuin, welke op het zuidwesten is gelegen. Aan de voorzijde is de ruime slaapkamer gelegen.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers aan de voor en achterzijde van de woning, luxe badkamer met een ligbad, douche, wastafel, wastafelmeubel en een radiator. Toilet is separaat.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar ± € 63 per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot en met 15 -06-2057

Bijzonderheden:

-Woonoppervlakte bedraagt 127 m2
-4 slaapkamers
-Vloerverwarming keuken
-Servicekosten ± € 63,- per maand
-Tuin op het zuidwesten van ± 38 m2
-Eigen overdekte parkeerplek.
-Aanbrengen van een extra woonlaag is mogelijk ±45m2
-Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 -06-2057
-Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kat planları