Satıldı: Beemsterstraat 384, 1024 BP Amsterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Satıldı
285.000 €
Konut türü Daire, üst kat daire, daire
Yaşanabilir alanı 79 m²
Kabul Danışarak
Durum Satıldı

Not

Genel

Centraal wonen nabij de Noord-Zuidlijn!

Dit ruime en goed ingedeelde vierkamerappartement is centraal gelegen in de Waterlandpleinbuurt te Amsterdam-Noord. Het biedt vele recreatiemogelijkheden zoals fietsen, wandelen, varen en diverse watersporten. Tevens op loopafstand van het winkelcentrum Waterlandplein en winkelcentrum Boven ’t Y. Ook heeft het appartement een goede bereikbaarheid met... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 63269/5136808
Fiyat 285.000 €
Hizmet masrafları 116 €
Durum Satıldı
Kabul Danışarak
Sunulduğu Tarih 15 Mayıs 2020 Cuma
Son güncelleme 10 Ağustos 2020 Pazartesi
İnşaat
Konut türü Daire, üst kat daire, daire
Zemin 3. kat
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 1966
Izolasyonlar Tam
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 79 m²
İçerik 294 m³
Yüzey alanı dış, bağlantılı depolama odaları 7 m²
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 4 (3 olan yatak odası)
Tesisler
Su ısıtma Merkezi ısıtma sistemi
Banyo tesisleri Duşta yürü
Lavabo mobilyaları
Balkonlu Evet
Depo odası var Evet

Tanım

Centraal wonen nabij de Noord-Zuidlijn!

Dit ruime en goed ingedeelde vierkamerappartement is centraal gelegen in de Waterlandpleinbuurt te Amsterdam-Noord. Het biedt vele recreatiemogelijkheden zoals fietsen, wandelen, varen en diverse watersporten. Tevens op loopafstand van het winkelcentrum Waterlandplein en winkelcentrum Boven ’t Y. Ook heeft het appartement een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en de ringweg A10 is snel te bereiken. De Noord-Zuidlijn brengt u snel naar het centrum van Amsterdam.

Indeling:
De hal geeft toegang tot de keuken, woonkamer, twee slaapkamers, de badkamer en het separate toilet. Via de ruime en lichte, aan de achterzijde gelegen woonkamer, komt u in de 3e slaapkamer. Vanuit deze kamer is tevens het tweede balkon te bereiken. Vanuit de ruime keuken heeft u toegang tot het balkon aan de voorzijde. De keuken is ingericht met voldoende kastruimte, gasfornuis, koelkast en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar € 116,55 per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot en met 30 juni 2053

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte bedraagt 79 m2
- 3 slaapkamers
- Berging zowel op zolderverdieping als begane grond
- Servicekosten € 116,55 per maand
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 juni 2053
- Balkons aanwezig
- Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kat planları