kiralanmış: Dijkwater 247, 1025 CW Amsterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kiralanmış
1.500 € /mo 22,73 €/m2/yr
Konut türü Daire, galeri düz, daire
Yaşanabilir alanı 66 m²
Kabul Hemen
Durum Kiralanmış

Not

Genel

Een praktisch ingedeeld appartement met een heerlijk balkon gelegen op loopafstand van de Noord-Zuidlijn! Het appartement bevindt zich op de vierde en tevens bovenste verdieping.

Ligging:
Het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van alles. De halte van de Noord-Zuidlijn is op loopafstand. Ideaal, want deze brengt je binnen enkele minuten naar het Centraal Station van... Daha fazla bilgi

Konum

Özellikler

Teklif
Referans numarası 81470/5830457
Fiyat 1.500 € ay başına
Durum Kiralanmış
Kabul Hemen
Sunulduğu Tarih 10 Eylül 2021 Cuma
Son güncelleme 27 Ekim 2021 Çarşamba
İnşaat
Konut türü Daire, galeri düz, daire
Yapı türü Mevcut emlak
Yapım Yılı 1981
Izolasyonlar Yalıtımlı camlar
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 66 m²
İçerik 220 m³
Yüzey alanı dış, bağlantılı depolama odaları 9 m²
Haritalama
Kat sayısı 1
Oda sayısı 3 (2 olan yatak odası)
Açık hava
Konum Açık pozisyon
Konut alanında
Şehir merkezi
Yoğun bir cadde üzerinde
Tesisler
Su ısıtma Merkezi tedarik
Banyo tesisleri Duş
Lavabo
Tuvalet
Depo odası var Evet

Tanım

Een praktisch ingedeeld appartement met een heerlijk balkon gelegen op loopafstand van de Noord-Zuidlijn! Het appartement bevindt zich op de vierde en tevens bovenste verdieping.

Ligging:
Het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van alles. De halte van de Noord-Zuidlijn is op loopafstand. Ideaal, want deze brengt je binnen enkele minuten naar het Centraal Station van Amsterdam en binnen 15 minuten naar de andere kant van de stad! De nabijheid van de ringweg van Amsterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid met de auto. Parkeergelegenheid voor de deur is er genoeg, hier kan je een vergunning voor aanvragen welke direct beschikbaar is. Het winkelcentrum ‘Boven ’t Y’ en de bioscoop op loopafstand. Lekker centraal dus ten opzichte van alles!

Indeling:
Het appartement heeft een zeer prettige indeling met 2 slaapkamers van goed formaat. De eerste slaapkamer is bereikbaar vanuit de hal en de andere slaapkamer vanuit de woonkamer wat nog uitgevoerd zal worden. Vanuit de hal tref je de badkamer; deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woonkamer is lekker licht door de raampartij over de volledige breedte van het appartement. Middels een deur betreed je het riante balkon, welke gelegen is op het zuiden! Het balkon is bijna 6 meter breed, genoeg ruimte! Verder is in dezelfde ruimte als de woonkamer de halfopen keuken gesitueerd.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 66 m2
- € 1.500,- huurprijs
- Per direct beschikbaar voor min. 12 maanden en max. 24 maanden
- Inkomenseis €4.000,- bruto gezamenlijk per maand
- Huurprijs is excl. G-W-E-T.V-Internet en Gemeente Belastingen.
- Beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen of een gezin met kinderen.
- Noord-Zuidlijn op loopafstand!
- Balkon op het zuiden
- Eigen berging in de onderbouw
- Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen

Kat planları