Ücretsiz değer!

Wat de aanleiding voor de verkoop van uw huis ook is, om tot een goed besluit te komen, heeft u goed advies nodig. Over de waarde van uw woning en de mogelijkheden van verkoop. Evim Makelaars komt graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. Wij kijken nauwkeurig naar de eigenschappen van uw woning en actuele marktinformatie. Op basis van alle relevante gegevens maken wij een inschatting van de waarde van uw woning . 

Meer dan alleen de waarde...
Naast de waarde hebben we bij verkoop te maken met een vraagprijs en een beoogde/ verwachte  opbrengst. Om het gewenste resultaat te kunnen bereiken, dient u de vraagprijs zorgvuldig te kiezen. Wij helpen u hierbij. Samen bepalen we de verkoopstrategie en stellen we de beste vraagprijs vast. Dit doen wij allemaal in het eerste vrijblijvende en kosteloze gesprek.
Een huis verkopen, hoe werkt dat?
Tijdens ons informatieve gesprek vertellen wij u hoe de verkoop van een huis in z'n werk gaat en op welke wijze Evim Makelaars van toegevoegde waarde kan zijn.  

Heeft u behoefte aan een gesprek met een van onze makelaars. Neem dan contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in of bel: 020 - 22 95 401