Over Evim ERA Makelaars

Is uw huis een thuis? Zoekt u een thuis? Een plek waar u kunt wonen, slapen, eten, u omringd wordt door uw dierbaren en waar u zich veilig voelt? De makelaars van Evim helpen u graag bij die zoektocht. Bij Evim makelaars gaat het niet alleen om het kopen of verkopen van een stapel stenen, maar staat een goede begeleiding van het gehele traject hoog in het vaandel. Ze zijn uw rechterhand bij de financiering en alles wat daarmee samenhangt. Maar ook bij het regelene van de verhuizing of het uitvoeren van een gewenste verbouwing kunt u de hulp en de expertise van Evim inroepen. Maak van een huis uw thuis. Evim helpt u graag bij dit proces. Maar ook bij de verkoop van uw huidige woning bent u bij Evim aan het goede adres. Ook bij dit traject kunt u gebruik maken van de ervaring, expertise en service van Evim. Of het nu gaat om de begeleiding van de financiering of het regleen van de verhuizingen. Evim geeft altijd thuis. En dat noemen wij "Full Fusion Makelen"!

ERA
Evim is aangesloten bij ERA. ERA staat voor Electronic Realty Associates. Jim Jackson heeft ERA in 1971 opgericht, om met vooruitstrevende technologie (destijds was dit de faxmachine) hoogstaande service te verlenen. Door samen te werken met andere makelaars en het waarborgen van hetzelfde service niveau onder de verschillende makelaars. ERA Makelaar wordt men dus niet zomaar en wij zijn dan ook trots onderdeel te mogen zijn van dit wereldwijde merk. Vandaag de dag is ERA actief in ca. 36 landen en bestaat het netwerk uit ca. 2.300 kantoren en ca. 33.000 makelaars. Wij zetten dit brede makelaarsnetwerk waar mogelijk in en staven onze dienstverlening aan het allerhoogste service niveau.

VBO Makelaar
Evim is ook VBO Makelaar. VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor ruim 1.100 makelaars en taxateurs in heel Nederland. Als VBO Makelaar beschikken wij over de vereiste diploma’s en dienen wij jaarlijks aan certificeringseisen en permanente educatie verplichtingen te voldoen.