Een huis kopen

Waar droomt u van?
Een huis of appartement kopen is niet zomaar iets. Maar het vinden van uw droomhuis is soms al lastig genoeg. Wij helpen u graag bij het samenstelling van uw zoekprofiel. Want weet u precies wat u zoekt en wat er te verkrijgen is? Wij wijzen u graag op de mogelijkheden en wijzen u indien gewenst op passende alternatieven. Het in kaart brengen van uw wensen, is de eerste stap.

Gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod!
Wanneer uw wensen helder zijn, volgt de speurtocht. Het helpt wanneer u vlot op de hoogte bent van het nieuwste aanbod. Maak daarom gebruik van onze gratis zoekservice. Wij houden u dan dagelijks op de hoogte van het nieuwste woningaanbod (van Evim zelf en andere makelaars) en eventuele wijzigingen van bestaand woningaanbod. Denk hierbij aan prijswijzigingen of andere aanpassingen.

Gevonden wat u zocht?
Gelukt, u heeft gevonden wat u zocht! En nu? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van de vele vragen. Vragen over bijvoorbeeld de Vereniging van Eigenaren of de bouwkundige staat. Eigenschappen van de woning en informatie over de buurt. Uiteraard kunnen wij u ook informeren over de vraagprijs en waarde van de woning. En omdat wij met een zakelijke blik naar de woning kijken, kunnen wij zonder emoties een overeenkomst tot stand brengen. Bovendien begeleiden wij u graag bij het hele aankoopproces, zodat alles vlekkeloos verloopt en aan alles wordt gedacht. In dit geval treden wij op als uw aankoopmakelaar en behartigen wij uw belangen.

Neem contact op

Ik wil een hypotheekberekening