Mijn huis verkopen

Mogen wij kennis met u maken?
Verkopen doen we samen! En daarom willen wij graag kennis met u maken. Deze kennismaking is gratis en vrijblijvend. Na een goede voorbereiding komen wij graag bij u langs om u te informeren omtrent de waarde en verkoop van uw woning. Wij leggen u graag uit hoe wij verwachten uw woning succesvol te kunnen verkopen. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw persoonlijke wensen en planning.

Omdat een eerste indruk belangrijk is!
Met oog op het beste resultaat, laten wij liever niets aan toeval over. Wij maken daarom van iedere woning een uitgebreide verkooppresentatie. Mooie foto’s van haarscherpe kwaliteit. Een virtuele tour, met de beleving van een echte bezichtiging. Overzichtelijke plattegronden en een heldere omschrijving. Bekijk onze unieke manier van presenteren: virtuele tour

Altijd op de hoogte!
De verkoop van uw woning is best heel spannend. U krijgt interesse van potentiële kopers, het huis moet opgeruimd worden, er volgen bezichtigingen en als het goed is ook biedingen. Wij houden u graag van alles op de hoogte. En wanneer dit niet persoonlijk lukt, kunt u altijd uw eigen klantendossier raadplegen. Wel zo makkelijk. 24 Uur per dag en 7 dagen per week!

On- en offline!
Uw huis op Funda. Dit is slechts één van de vele stappen die wij ondernemen om uw huis breed onder de aandacht te krijgen van een zo groot mogelijk publiek. Wij plaatsen uw woning op diverse websites en delen uw huis via een breed sociaal netwerk (waaronder Facebook en Instagram). Maar ook offline zitten wij niet stil. Wij spreken dagelijks vele woningzoekenden en attenderen hen ook op de verkoop van uw woning!

Wat maakt uw huis eigenlijk uniek? ücretsiz değerleme
Om er zeker van te zijn dat uw huis onder de aandacht komt van de juiste doelgroep, doen wij uitgebreid onderzoek naar wat uw huis uniek maakt. De ligging, de ruimte, de afwerking of minder specifieke kenmerken. Wij benadrukken dat wat uw huis uniek maakt en spreken vervolgens doelgroepen aan die precies deze wensen op hun verlanglijst hebben staan. 

Verkocht!
Uw huis is verkocht! Althans, mondeling. Nadat wij, namens u, overeenstemming hebben bereikt met een koper (over de prijs en overige voorwaarden), dienen er nog een aantal zaken geregeld te worden.

- Wij bereiden de ondertekening van de koopakte voor en zijn hierbij aanwezig
- Wij sluiten alles kort met de notaris
- Wij brengen de koper (en u indien gewenst) in contact met een hypotheekadviseur
- Wij bereiden de overdracht (levering van de woning voor)
- Wij inspecteren de woning op de datum van overdracht
- Wij gaan met u mee naar de notaris voor de daadwerkelijke levering

Gratis en vrijblijvend gesprek
De voorgaande stappen zijn een beknopte samenvatting. De belangrijkste stap is die eerste kennismaking. Wij hopen dat wij uw interesse gewekt hebben en komen graag bij u langs. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gratis waardebepaling